Prezident republiky Miloš Zeman navštívil sjezd KDU-ČSL

8.6.2013 15:11:48

Olomouc 8. 6. 2013: Prezident republiky Miloš Zeman dnes navštívil sjezd KDU-ČSL, který se ve dnech 8. – 9. června 2013 koná v Olomouci.

V úvodu svého asi patnáctiminutového projevu pogratuloval Miloš Zeman ke znovuzvolení do čela strany předsedovi KDU – ČSL Pavlu Bělobrádkovi. Prezident republiky ve své zdravici vyzdvihl jako inspirativní především principy křesťanského humanismu a zopakoval v této souvislosti heslo zakladatele státu a prvního československého prezidenta T. G. Masaryka „Ježíš, nikoli César“. KDU-ČSL popřál, aby dokázala nacházet a oslovovat ve spektru současné české společnosti „lidi s myšlenkami a jasným programem“. Popřál křesťanským demokratům zároveň i odvahu, kterou projevuje podle prezidentových slov i předseda strany Pavel Bělobrádek.

Sdílet článek:Přidat k Yahoo Bookmarks Přidat k Facebook Přidat k Delicious Přidat k Twitter Přidat k StumbleUpon Přidat k MySpace Přidat k Google Bookmarks